Puutarhaliike Reiman Oy – Puutarhamyymälä, suunnittelu ja viherrakennus | Espoo | Helsinki | Kauniainen | Kirkkonummi | Lohja | Raasepori | Siuntio | Vantaa

Rakkaudesta muotoonleikattuihin havuihin

Puutarhaliike Reiman tunnetaan huolella hoivatuista laatutaimista sekä laajasta, myös erikoisempienkin puutarhakasvien valikoimasta. Aivan erityisesti sydämemme sykkii upean monimuotoisille havukasveille. Havuvalikoiman suhteen olemmekin toimineet suunnannäyttäjinä tuoden muun muassa ensimmäisinä Suomeen bonsai-muotoon sekä muita muotoon leikattuja havukasveja.

Suomen upeimmat erikoishavut?

Olemme erikoistuneet näyttäviin muotoonleikattuihin havuihin ja mäntybonsaihin. Suurimmat yksilöt ovat yli kaksimetrisiä ja näillä luot pihallesi upean ilmeen. Meiltä löytyy myös pienempiä yksilöitä haastavampiin ja pieniin pihoihin. Valikoimassamme on myös erilaisia tarhakatajia, muotoonleikattuja tuijia, sekä matalampia vuorimäntybonsaita. Tervetuloa tutustumaan myymälään!

Japanilaisen puutarhan harmoniaa

Japanilaisen puutarhan elementtejä on mahdollista toteuttaa myös Suomessa. Tavoitteena on luoda harmoninen ja energisoiva kokonaisuus, jonka muodostavat erilaiset pilven-tai pallon muotoon leikatut havut yhdessä kirsikkapuiden ja heinien kanssa. Kivillä, hiekalla ja sammalella luodaan helposti hoidettava alusta, joka nostaa esiin bonsain uniikit muodot. Muihin elementteihin kuuluvat usein myös vesi, puiset rakennelmat ja puutarhassa kiemurtelevat polut. Myymämme mäntybonsailajikkeet kestävät Suomen talven ja pohjoisimmat toimitukset ovat suuntautuneet Napapiirille.

Vuorimäntybonsai pienelle pihalle

Espoon Lintuvaaraan toteutimme rivitalopihaan tunnelmallisen istutusryhmän vuorimäntybonsain, japaninvaahteran ’Acer palmatum dissectum’, kivien, heinän ja sammaleen yhdistelmällä.  Pienellä kummulla seisovat kasvit näyttävät olevan omilla saarekkeillaan. Lopputulos on rauhallinen ja hämärän laskeutuessa kiven päällä seisova lyhty tuo tunnelmaa luoden varjoja terassin kaidetta vasten.

Myynnissä olevat erikoishavut

Scroll to Top