Puutarhaliike Reiman Oy – Puutarhamyymälä, suunnittelu ja viherrakennus | Espoo | Helsinki | Kauniainen | Kirkkonummi | Lohja | Raasepori | Siuntio | Vantaa

Puutarhamyymälä

Innostuksemme puutarhaan näkyy laajassa kasvivalikoimassa ja halussamme kokeilla uusia kasvierikoisuuksia. Myymälämme ei toista samaa valikoimaa vuodesta toiseen ja suosikkikasvien lisäksi valikoimassa on aina jotain uutta ja inspiroivaa. Parhaimmillaan meiltä löytyy yli 1000 eri puutarhan kasvilajiketta: havukasvit, lehtipuut ja -pensaat, ruusut, köynnökset ja perennat, kesäkukat, hedelmäpuut, marjakasvit, yrtit, siemenperunat ja -sipulit sekä muita hyötykasveja. Ja tietysti myös siemenet, mullat, kasvinsuojeluaineet, työkalut, ruukut ja muut puutarhatarvikkeet.

Puutarhasi asiantuntija

Korkea laatu

Panostamme kasvien laatuun ja alkuperään. Vaadimme toimittajiltamme korkealaatuisia taimia ja terveitä yksilöitä. Korkea laatu näkyy myös palvelussamme ja myymälän järjestelyissä.

Laaja valikoima

Puutarhaliike Reiman tunnetaan huolella hoivatuista laatutaimista sekä laajasta, myös erikoisempienkin puutarhakasvien valikoimasta. Aivan erityisesti sydämemme sykkii upean monimuotoisille havukasveille.

Palveleva henkilökunta

Myymälässä saat palvelua asiantuntevilta puutarhureiltamme. Kysy lisää myös neuvontakäynnistä tai istutussuunnitelmasta pihallesi, kotiinkuljetuksesta sekä viherrakennus ja hoitopalveluistamme.

Helppo asioida

Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä III lähellä Kirkkonummen Jorvaksessa. Helsingistä ajat noin 15 minuutissa ja julkisen liikenteen pysäkeiltä on lyhyt kävelymatka. Lapset viihtyvät omalla leikkipihalla.

Ilahduta lahjakortilla

Lahjakortti ilahduttaa lahjan saajaa ja antaa vapaat kädet ostoksille. Meiltä voit ostaa lahjakortin vaikkapa ilahduttamaan merkkipäivän johdosta. Lahjakortti käy maksuvälineenä myymälässämme kaikkiin tuotteisiin. Voit hyödyntää lahjakorttia myös suunnittelu- ja neuvontapalveluihimme. Lahjakortin voit ostaa suoraan myymälästä tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla, jolloin maksu hoidetaan tilisiirrolla. Lahjakortin summan voit päättää itse ja me hoidamme sinulle lahjakortin käyttöä varten. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä ja koko summaa ei tarvitse käyttää kerralla.

Tutustu kasvikirjoon ja inspiroidu näyttelypuistossa

Näyttelypuisto rakennettiin vuonna 2010 Reimanin puutarhamyymälän yhteyteen ilahduttamaan asiakkaitamme ja antamaan ideoita ja inspiraatiota omaan puutarhaan. Kasvikyltitysten vuoksi vierailijan on helppo tutustua puiston kasvikirjoon ja löytää uusia ihastuttavia tuttavuuksia. Vuosien varrella näyttelypuistosta on muokkautunut viehättävä monimuotoinen pienpuisto, jossa voi piipahtaa taimiostosten lomassa tai vierailla muuten vain. Näyttelypuistoon on vapaa pääsy puutarhamyymälän aukioloaikoina. 

Kehitämme näyttelypuistoa jatkuvasti uutuuskasvien myötä. Sääolosuhteiden muuttuessa eteläisessä Suomessa viihtyvien puutarhakasvien kirjo monipuolistuu. Testaamme puistossa olosuhteissamme aiemmin herkkinä pidettyjä puutarhakasveja, jotta saamme omakohtaista kokemusta niiden talvenkestävyydestä ja suojaamisesta. Muun muassa magnolia, japaninverivaahterat, erilaiset heinät ja havut sekä muut herkemmät kasvit ovatkin talvehtineet menestyksellä puistossamme. Näin voimme seistä sanojemme takana suositellessamme kasveja asiakkaillemme.

Asiakkaidemme kokemuksia

Scroll to Top