Puutarhaliike Reiman Oy – Puutarhamyymälä, suunnittelu ja viherrakennus | Espoo | Helsinki | Kauniainen | Kirkkonummi | Lohja | Raasepori | Siuntio | Vantaa

Viherrakennus ja hoitotyöt

Unelmiesi puutarhan kasvit ja palvelut samasta paikasta. Tarjoamme pienmuotoista pihanrakennusta, sekä puutarhan hoitopalvelua neljänkymmenen vuoden kokemuksella! Jos aikasi ei riitä tai haluat asiantuntijan tehdä toteutuksen, niin anna meidän hoitaa pihasi viherrakennus ja hoitotyöt. Avullamme saat näyttävän ja hyvinvoivan pihan. Toimialueenamme on Länsi-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu. Vakituisia asiakkaita mm. Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi, Raasepori, Siuntio ja Vantaa.

Viherrakennus

Toteutamme ammattitaidolla pihasi viherrakennuskohteet. Meillä on käytössä omaa konekalustoa projektien toteuttamiseksi ja kokemusta on kertynyt liki 40 vuoden ajalta. Olemme tehneet toteutuksia pieniin ja suurempiin kohteisiin. Nykyään teemme viherrakennusprojekteja pääasiassa yksityishenkilöille. Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollisuudesta toteutukselle. Muista hyödyntää myös asiantuntevat suunnittelupalvelumme.

Hoitotyöt

Kaipaako pihasi hoitotoimenpiteitä? Puutarhurimme ja viherrakentajamme hoitavat pihan ja puutarhan istutus- ja leikkuutyöt rutiinilla. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu ja  Länsi-Uusimaa. Meillä on vakituisia asiakkaita Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kirkkonummella.

Istutukset vaativat jatkuvaa hoitoa. Ammattilaistemme käsissä kaikki pihasi kasvit menestyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Esimerkkejä töistämme

Kasvaako pihallasi haitallisia vieraslajeja?

Kasvaako taloyhtiön pihalla anilliininpunaisina tai valkoisina kukkivia ruusupensaita? Kyseessä saattaa olla kurtturuusun Rosa Rugosa -laji tai sen valkokukkainen muoto Rosa rugosa f. alba, jotka on luokiteltu kansallisesti merkityksellisiksi haitallisiksi vieraslajeiksi. Niiden kasvatuksesta tulee kiellettyä 1.6.2022 ja hävittämistoimenpiteisiin tulee varautua hyvissä ajoin. Kiinteistön omistajan tai haltijan vastuulla on huolehtia toimenpiteistä vieraslajin hävittämiseksi tai sen leviämisen rajoittamiseksi. Ota yhteyttä ja voimme tehdä tarjouksen haittakasvin hävittämisestä alueeltanne ja  istutusalueen kunnostamisesta uuteen loistoon.

Scroll to Top