Maanantai - Sunnuntai Suljettu

Avaamme keväällä 2021

Reimanit kirkkonummelta


Puutarhaliike Reiman on kirkkonummelainen perheyritys, jonka omistaa Pirjo Reiman yhdessä miehensä Erkki Reimanin kanssa. Puutarha-alan erikoisliike on palvellut asiakkaitaan yli 30 vuotta nykyisellä paikalla Kirkkonummen Jorvaksessa. Henkilökuntaa on viisi ja työllistämme myös harjoittelijoita. Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu ja Kirkkonummen lähikunnat. Puutarhaliike Reimanilla intohimo puutarhaan näkyy kaikessa tekemisessä ja tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Panostamme palveluun ja taimien laatuun. Olemme selvinneet kilpailun kiristyessä tarjoamalla asiakkaillemme korkealaatuista pihojen suunnittelu-, rakennus- ja hoitopalveluita. Kasvivalikoiman ja asiantuntemuksen suhteen haluamme aina olla ajan hermolla ja askeleen edellä.  Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeita ajatellen ja tavoitteenamme on olla Suomen paras palveleva puutarhamyymälä.Käytännönläheistä ongelmanratkaisua


Haasteena puutarhan istutuksia suunnitellessa on ymmärtää kasvien lopullinen koko ja sopivuus tilaan. Pienistä taimista voi kasvaa vuosien saatossa valtavia yksittäisiä kasveja ja ne voivat vallata pihan. Tähän käytännön haasteeseen Pirjo halusi rakennuttaa myymälän yhteyteen vuonna 2010 näyttelypuiston kalliopuroineen. Näyttelypuistossa on runsas valikoima erilaisia kasveja, jotka ovat kasvaneet kymmenen vuoden aikana merkittävästi. Näin kävijöiden on helppo nähdä kasvien luonnollinen koko, kasvuvauhti ja ulkomuoto. Monet kävijät saavat näyttelypuistosta inspiraatioita ja ideoita omaan pihaansa.


RAKKAUDESTA BONSAI- JA MUOTOHAVUIHIN


Kukapa ei rentoutuisi japanilaistyylisessä puutarhassa. Bonsait ja leikatut havut ovat varsinaisia katseenvangitsijoita. Reiman on erikoistunut suomalaiseen ilmastoon soveltuviin havubonsaihin ja niiden kysyntä on lisääntynyt ihmisten panostaessa entistä enemmän pihoihin ja tunnelman luomiseen. Myymälästämme löytyy erimuotoisia ja kokoisia männyn ja vuorimännyn lajikkeita, katajia, marjakuusia, sekä muotoonleikattuja tuijia. Erikoisuuksien lisäksi Reimanin puutarhamyymälästä löytyy todella runsaat valikoimat kaikkia kasveja, niin suuria kuin pieniä kokoja.