Maanantai - Sunnuntai Suljettu

Avaamme keväällä 2021

Puutarhaliike Reiman taitaa puutarhasi kasvit

Puutarhaliike Reiman Oy Puutarhaliike Reiman Oy Puutarhaliike Reiman Oy

Monimuotoiset havut ihastuttavat

Puutarhaliike Reiman tunnetaan huolella hoivatuista laatutaimista sekä laajasta, myös erikoisempienkin puutarhakasvien valikoimasta. Aivan erityisesti sydämemme sykkii upean monimuotoisille havukasveille.

Tuttujen havukasvien lisäksi Reimanin taimipihalla ja näyttelypuistossa kävijä voi ihailla erikoisempienkin havujen moninaisuutta sekä sävyjen ja kokojen kirjoa. Havuvalikoiman suhteen olemmekin toimineet suunnannäyttäjinä tuoden muun muassa ensimmäisinä Suomeen bonsai-muotoon sekä muita muotoon leikattuja havukasveja.

Puutarhaliike Reiman Oy Puutarhaliike Reiman Oy
Puutarhaliike Reiman Oy Puutarhaliike Reiman Oy Puutarhaliike Reiman Oy Puutarhaliike Reiman Oy Puutarhaliike Reiman Oy Puutarhaliike Reiman Oy

Puutarhasi kasvit ja tarvikkeet

Innostuksemme puutarhaan näkyy niin laajassa kasvivalikoimassa kuin halussamme kokeilla uusia kasvierikoisuuksia. Haluamme tuoda puutarha-asiakkaillemme aina jotain uutta ja inspiroivaa! Parhaimmillaan meiltä löytyy yli 1000 eri kasvilajiketta: havukasvit, lehtipuut ja -pensaat, ruusut, köynnökset ja perennat, kesäkukat, hedelmäpuut, marjakasvit, yrtit, siemenperunat ja -sipulit sekä muita hyötykasveja. Ja tietysti myös siemenet, mullat, kasvinsuojeluaineet, työkalut, ruukut ja muut puutarhan tarvikkeet.

Taimihinnasto Perennahinnasto

Tutustu hinnastoomme ja tule ostoksille! Hinnat ja kasvien saatavuus saattavat vaihdella kauden aikana, joten tarkistathan tilanteen myymälästämme. Osa tuotteista on tilaustuotteita, joiden keskimääräinen toimitusaika on 1-2 viikkoa. Erikoisuuksien saannin varmistat tilaamalla syksyllä seuraavalle keväälle. Jos mielesi tekee jotakin, mitä meilläkään ei ole, pyrimme hankkimaan sen sinulle.