Maanantai - Sunnuntai Suljettu

Avaamme keväällä 2021

Tutustu kasvikirjoon ja inspiroidu näyttelypuistossamme

Viehättävässä ja monimuotoisessa Reimaninraitti-pienpuistossamme voit piipahtaa inspiraatiota ja ideoita hakemassa tai vain pienellä taukohetkellä. Ja jos kahvihammasta kolottaa, voi myymälämme kassalta hakea mukaan kupposen kahvia. Tervetuloa!

Reimaninraitti-näyttelypuisto rakennettiin vuonna 2010 Reimanin puutarhamyymälän yhteyteen ilahduttamaan asiakkaitamme ja antamaan ideoita ja inspiraatiota omaan puutarhaan. Vuosien varrella on Reimaninraitista muokkautunut viehättävä monimuotoinen pienpuisto, jossa voi piipahtaa taimiostosten lomassa tai vierailla muuten vain vaikka pienellä taukohetkellä. Näyttelypuistoon on vapaa pääsy puutarhamyymälän aukioloaikoina. Kasvikyltitysten vuoksi on vierailijan myös helppoa tutustua puiston kasvikirjoon ja ehkä löytää uusia ihastuttavia kasvituttavuuksia.

Kehitämme Reimaninraitti-näyttelypuistoa jatkuvasti ajan ja uutuuskasvien myötä. Sääolosuhteiden muuttuessa, monipuolistuu myös eteläisessä Suomessa viihtyvien puutarhakasvien kirjo. Pyrimme vuosittain istuttamaan uutta aina sitä mukaa kun taimistoilta tarjotaan mielenkiintoisia uutuuksia tai puutarhakasveja, joiden kestävyydestä ei ole vielä riittävästi tietoa. Testaamme puistossa olosuhteissamme aiemmin herkkinä pidettyjä puutarhakasveja, jotta saamme omakohtaista kokemusta niiden talvenkestävyydestä ja suojaamisesta. Muun muassa magnolia, japaninverivaahterat, erilaiset heinät ja havut sekä muut herkemmät kasvit ovatkin talvehtineet menestyksellä puistossamme. Näin voimme kokemuksella seistä sanojemme takana suositellessamme kasveja asiakkaille – myös myymälässämme käyville intohimoisille uutuus- ja erikoisempien kasvien harrastajille.